Despre noi - Boerescu & Ciocodeică

SCPA Boerescu & Ciocodeică este o societate profesională de avocați, cu sediul principal în Bucuresti, având o experiență de peste 17 de ani de litigii in fața instanțelor de drept comun și arbitrale. Avem capacitatea de a preveni si rezolva o vasta arie de conflicte juridice, stapânind metode de negociere dezvoltate în timp, care înlatură dificultățile inerente ale cadrului legislativ din România, dominat de suprareglementare legislativă și impredictibilitate judiciară.

Echipa noastra este tânară, activă, flexibilă, axată pe comunicarea directă cu clientul și pe contribuția specialistului acolo unde este nevoie. Evaluarea si elaborarea strategiilor este o etapă pe care o abordăm cu seriozitate și ingeniozitate, iar acțiunile odată stabilite, se desfașoară cu maximă rapiditate, înlăturând durata excesivă. În activitatea noastră, excelăm în materia dreptului comercial, a dreptului muncii și a dreptului civil. Cu timpul, practica noastră s-a extins în mod firesc față de cerințele clienților noștri, în materia dreptului penal al afacerilor, a dreptului asigurărilor, a dreptului bancar, dar și a celui financiar și fiscal.

Îndeplinim obiectivele stabilite împreună cu clienții noștri

Oferim soluții juridice adaptate situației fiecărui client

Prevenim și rezolvăm o arie vastă de conflicte juridice prin metode de negociere dezoltate în timp

Serviciile noastre acoperă cea mai mare parte din domeniile legislației românești

Echipa noastră

Avocați cu experiență vastă în diferite arii de practică

Alexandra Ciocodeică

Alexandra este specializată în consultanță în drept civil, comercial, bancar, asigurări și proprietate intelectuală, fiind implicată de-a lungul carierei sale în mai multe analize de tip due diligence, dar și în activități specifice perioadei post-privatizare.

Camelia Boerescu

Camelia Boerescu este unul dintre avocații apreciați și recunoscuți atât de clienți, dar și de colegii din breaslă, cu o experiență de peste 12 ani. Camelia este specializată într-o gamă largă de cazuri de litigii și arbitraj.

Alexandru Păun

Specializat în litigii, finanțe-bănci, spălare de bani și crimă organizată, dar si recuperarea proprietății. Cu o experiență notabilă în materie litigioasă începând cu 2002, a coordonat departamentul de litigii din cadrul Curt & Paun Law Office.

Livia Oprișan

Livia Oprișan este avocat colaborator al echipei Boerescu-Ciocodeică & Partenerii și este specializată în drept comercial, drept administrativ, drept penal. Este membră a baroului București începând cu anul 2001.

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Urmăriți-ne
TOP