LITIGII și ARBITRAJ COMERCIAL
Boerescu & Ciocodeică & Partenerii

Litigiile sunt baza activității noastre încă de la înființare. Astăzi, echipa noastră de litiganți este recunoscută ca fiind una dintre cele mai performante din România, acoperind cele mai importante zone din dreptul civil, comercial și drept penal al afacerilor precum și un numar important de litigii în domeniul arbitrajului comercial intern și internațional.
Atât avocații SCPA Boerescu & Ciocodeică, cât și colaboratorii săi, CI Alexandru Păun și CI Răzvan Teodorescu, sunt implicați într-un număr semnificativ de litigii, care se disting prin complexitate și dificultate. Ne mândrim cu faptul că litigiile în care ne angajăm sunt în general câștigate.
Fie că este vorba de litigii între acționari/asociați, ori între societăți partenere sau concurente, scopul nostru este să realizam obiectivul urmărit de client cu minime costuri din partea acestuia.
Litigiile financiare și fiscale fac parte din activitatea noastră curentă. De asemenea, suntem implicați în ample proceduri de insolvență, cu toate acțiunile derivate din această procedură (atragerea răspunderii administratorilor, acțiuni de anulare a transferurilor frauduloase etc).
Litigiile câștigate pentru clienții noștri au constituit repere ale jurisprudenței, relevant în ultimul an fiind suspendarea aplicării unui act administrativ normativ.

TOP