DREPTUL MUNCII
Boerescu & Ciocodeică & Partenerii

Reprezentam interesele clienților noștri în orice probleme de ale dreptului muncii (litigii, negocieri colective, permise și vize de muncă, concedieri și restructurări manageriale) oferindu-le cele mai eficiente soluții de reducere sau eliminare a acțiunilor riscante și costisitoare în administrarea resursei umane.
Supervizăm conformitatea documentelor și procedurilor interne cu normele legale aplicabile și recomandările în vigoare, astfel încât să evităm orice litigii cu autoritățile de control și supraveghere, sau/și cu companiile de headhunting și plasarea forței de muncă temporare. Concepem și implementam strategii care asigură confidențialitatea datelor interne și a secretului comercial.
Viziunea integrată în ceea ce privește resursele umane este adecvată perfect cerințelor specifice pieței forței de muncă din România. Vasta experiență dobândiăa în litigii de dreptul muncii, atât pentru angajator cât și pentru angajați, a generat acumularea unui bagaj solid de cunoștințe care ne ajută să identificăm vulnerabilitățile societăților și să elaborăm strategii de prevenire și combatere a conflictelor de muncă.

Proiecte relevante

În materia dreptului muncii oferim cosultanță permanentă pentru Oracle România, Metroul SA, Textila Dacia, Ziarul Cotidianul, Realtime Imobiliarii.

TOP