DREPTUL CONCURENȚEI COMERCIALE
Boerescu & Ciocodeică & Partenerii

In ultimii 8 ani am oferit consultanță în toate problemele legate de concurența comercială, sprijinind clienții noștri în orice fel de achiziții ori restructurări.
Am oferit consultanță specializată în ce privește aplicarea procedurilor de notificare pre și post fuziune, membrii noștri făcând parte din echipa care a asistat ASTRAL TELECOM, CAMPINA INTERNATIONAL și KVAERNER IMGB, societăți de calibru implicate în proceduri de fuziune.
În materia dreptului concurenței, experiența litigioasă este vastă, atât în fața Consiliului Concurenței dar și în proceduri judecatorești derulate în fața instanțelor române.
Unul dintre proiectele derulate de colaboratorii noștri constă în contestarea în instanță a amenzii de aplicate de către Consiliul Concurenței față de 32 de societăți având ca obiect de activitate "scoala de soferi", pe motivul realizării unui cartel anticoncurențial structurat pe orizontală, litigiul fiind supus solutionării Înaltei Curți de Casație și Justiție.
La momentul redactării acestei prezentări acordam asistență juridică într-o investigație derulată de Consiliul Concurenței în domeniul produselor petroliere.

TOP